Onze SSB velddag zal dit jaar weer kunnen doorgaan! Hou het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 september vrij. Onze tenten zullen weer opgeslagen worden op de locatie van Rudi en Marleen op de Bovenlee te Oudsbergen. Vanaf 10 uur ’s morgen gaan we het velddagstation opbouwen. Graag hadden we dan hulp gehad voor het opbouwen van het station…

We hebben ook operatoren nodig die het station kunnen bezetten gedurende 12 uur. Je kan zelf kiezen welke uren je wil komen. Er volgt nog een planning.

’s Avonds kan je genieten van de gezellige sfeer in de boerderij zelf of in de grote tent die dan ook opgesteld wordt. Er zal een rijdende frietwagen opgesteld worden. Graag hadden we ongeveer geweten voor hoeveel personen we friet en snacks moeten bestellen.

Kan je hieronder de gegevens invullen en met hoeveel personen je zal komen? Jijzelf en je partner zijn welkom, te samen met een maximum van 6 personen. Er wordt een eenmalige inschrijvingsbijdrage gevraagd van 5€ per persoon. Drank is aan te rekenen aan 1€ per consumptie.

Tot dan!


    AlleenMet 2Met 3Met 4Met 5Met 6